Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.ucm.edu.co/handle/10839/4132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPosada Ramirez, Daniel Ricardo-
dc.contributor.authorAguirre Parra, Dara Sarai-
dc.contributor.authorBuitrago Correa, Santiago-
dc.contributor.authorCortes Angulo, Javier Felipe-
dc.contributor.authorDuque Galvis, Paola-
dc.contributor.authorHurtado, Valeria Marin-
dc.contributor.authorVillada Escobar, Valentina-
dc.date.accessioned2023-06-23T16:42:39Z-
dc.date.available2023-06-23T16:42:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://repositorio.ucm.edu.co/handle/10839/4132-
dc.description.abstractEste trabajo de grado busca Generar en la Vereda Santo Domingo, un espacio de cocina que mejore las condiciones espaciales en las que se encuentra su infraestructura actualmente, promoviendo las actividades tradicionales y culturales que realizan los habitantes y visitantes, de manera que a su vez, se pueda garantizar un buen uso, funcionalidad y estética, manteniendo las características propias de las cocinas tradicionales cafeteras y mejorando las características espaciales de su entorno inmediato, es decir su urbanismo. Teniendo en cuenta que este espacio se comportará como finalización de la Ruta del Cóndor y el corazón de la vereda Santo Domingospa
dc.format.extent109 Páginasspa
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.language.isospaspa
dc.publisherUniversidad Católica de Manizalesspa
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessspa
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/spa
dc.sourceUniversidad Católica de Manizalesspa
dc.sourceRI-UCMspa
dc.titleCocina Santo Domingospa
dc.publisher.facultyFacultad de Ingeniería y Arquitecturaspa
dc.rights.accessrightshttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2spa
oaire.accessrightshttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2spa
oaire.versionhttp://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bccespa
thesis.degree.disciplineFacultad de Ingeniería Arquitectura , Arquitecturaspa
thesis.degree.grantorUniversidad Católica de Manizalesspa
thesis.degree.nameArquitectospa
dc.description.abstractengThis degree work seeks to generate a kitchen space in Vereda Santo Domingo that improves the spatial conditions in which its infrastructure is currently located, promoting traditional and cultural activities carried out by inhabitants and visitors, so that in turn, good use, functionality and aesthetics can be guaranteed, maintaining the characteristics of traditional coffee-growing kitchens and improving the spatial characteristics of their immediate surroundings, that is, their urban planning. Taking into account that this space will behave as the end of the Route of the Condor and the heart of the Santo Domingo villagespa
dc.publisher.placeManizalesspa
dc.rights.creativecommonshttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/spa
dc.subject.keywordArchitectural planimetryspa
dc.subject.keywordCountry architecture.spa
dc.subject.keywordKitchen-Architecturespa
dc.subject.proposalPlanimetría arquitectónicaspa
dc.subject.proposalCocina-Arquitecturaspa
dc.subject.proposalArquitectura ruralspa
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_7a1fspa
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/monographspa
dc.type.hasversionhttp://purl.org/coar/version/c_b1a7d7d4d402bccespa
dc.type.localActas de conferenciaspa
Appears in Collections:Arquitectura

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DaraSaraiAguirreParra_2022_ARQT.pdfTexto Completo77.56 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons